Over ons

 

Begrafenisverzorging De Laatste Zorg opgericht op 1 maart 1997 door Johannes van Dijk Joh.zn.

Het beroep van begrafenisverzorger is sinds 1959 bekend in onze familie. Daarmee kunnen wij door onze jarenlange ervaring u uitgebreid advies geven met betrekking tot een begrafenis.

De Laatste Zorg is een begrafenisonderneming die het werk met uiterste zorg, respect en aandacht uitvoert. Onze uitgangspunten zijn: Een eerbiedige, nette verzorging en opbaring van de overledene. Ten alle tijde, aandacht en tijd voor de nabestaanden. Een correcte begrafenis.

Onze begrafenisverzorging wordt gedaan door 3 personen en soms nog met hulp van andere gezins- of familieleden.

Johs. van Dijk, is de oprichter van het bedrijf en verzorgt alles met betrekking tot het regelwerk rondom de begrafenis, de verzorging, de opbaring. Hij wordt daarbij geholpen door zijn zoon Dinant van Dijk, hij helpt mee met de verzorging van de overledene, de opbaring en is tevens chauffeur is van de rouwauto. Dochter Alien helpt mee met de verzorging van de overledene en verricht allerlei werkzaamheden. Dinant verzorgt ook het rouwdrukwerk.

Wij beschikken over eigen materiaal zoals een zwarte rouw- en volgauto, hebben koelingen en mobiele rouwkamers voor opbaringen thuis. Onze kisten bestaan uitsluitend uit massief hout en hebben wij op voorraad.

 

 

paginaafbeelding